Επίθεση στην κυβέρνηση για την πορεία της οικονομίας με αφορμή την ύφεση που κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ για το δ’ τρίμηνο του 2016 εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ.

«Το δ´τριμηνο 2016 είναι το δεύτερο χειρότερο τρίμηνο με κριτήριο το ΑΕΠ εδώ και δεκαπέντε χρόνια! Είναι "καλύτερο" μόνο από το γ´τριμηνο 2015 που ήταν επίσης τρίμηνο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι βέβαιο ότι σε λίγο και οι τρεις θέσεις του βάθρου με τις χειρότερες μέρες για την οικονομία και τους πολίτες θα ανήκουν στους ψεύτες που μας κυβερνούν» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του τομέα Οικονομικών της Χαριλάου Τρικούπη. 

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι οι προβλέψεις της κυβέρνησης για ανάπτυξη 2,7% αλλά και οι βασικές προβλέψεις του προϋπολογισμού ανατρέπονται και εξηγεί πως «όλες αυτές οι ανατροπές μεταφράζονται σε νέα βάρη για τον ελληνικό λαό με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης».

«Δυο χρόνια Τσίπρας-Καμμένος, δυο χρόνια ύφεση. Τελεία και παύλα με υπογραφή ΕΛΣΤΑΤ. Αξίζει να θυμόμαστε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέλαβαν την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης 6-6,5% για τη διετία 2015-16 σύμφωνα με όλους τους διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, EUROSTAT)» τονίζει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «Η ανάπτυξη είναι το κεντρικό ζητούμενο για την έξοδο από την κρίση και το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η Κυβέρνηση Τσιπρα-Καμμένου. Γι αυτό όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλυτέρα».

 

Tags: