«Θα τα ψηφίσουν όλα για να παραμείνουν στην εξουσία» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων  Βασίλης Λεβέντης στον ραδιοφωνικό σταθμό   «Παραπολιτικά fm»,  σχετικά με την στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «με τον τρόπο αυτό κερδίζουν λίγες εβδομάδες στις καρέκλες».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διευκρίνισε  ότι  η Ένωση Κεντρώων  δεν θα ψηφίσει κανένα από τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. «Το κόμμα μας έχει συγκεκριμένες θέσεις για τις μεταρρυθμίσεις και τις παθογένειες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Για παράδειγμα, οι διπλές και τριπλές συντάξεις να γίνουν μία, με πλαφόν τα 1.500 ευρώ και να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων που καταβάλλονται σε 80 χιλιάδες συνταξιούχους» τόνισε.

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε επίσης σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να ενισχυθούν. Γι'αυτό τον λόγο προτείνουμε να προσληφθούν οπλίτες 5ετούς θητείας και να αγορασθούν 30 αεροσκάφη F-35, 5ης γενιάς. Δεν είναι σωστό να υπάρχει καθημερινό πινγκ-πονγκ ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Κάποια στιγμή μπορεί και να έχουμε ατύχημα στο Αιγαίο. Οι γείτονές μας, δυστυχώς, κάνουν τρέλες, λένε ότι θα διεκδικήσουν νησιά του Αιγαίου και εμείς τους απαντάμε στους ίδιους τόνους, ότι ας τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Όλα αυτά φοβάμαι ότι μπορεί να οδηγήσουν σε θερμό επεισόδιο».

 

Tags: