ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ επιτίθενται σε Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του για την απεργία

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον άνθρωπο που χαρακτηρίζει “ιδεοληψία” τις συλλογικές συμβάσεις» τονίζει, μεταξύ άλλων, η Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ επιτίθενται σε Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του για την απεργία

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του σχετικά με την απεργία στα μέσα μεταφοράς πραγματοποίησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

«Σε ένα ακόμα νεοφιλελεύθερο κρεσέντο, ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την απεργία στα ΜΜΜ για να επιτεθεί συνολικά στα δικαιώματα των εργαζομένων» τονίζει η Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης «γνωρίζει πολύ καλά τη χρονική συγκυρία που επιλέγει να τοποθετηθεί για το συνδικαλιστικό νόμο και το δικαίωμα στην απεργία».

Σημειώνει ειδικότερα πως ο πρόεδρος της ΝΔ «το κάνει τη στιγμή που η ελληνική πλευρά διαπραγματεύεται για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της κανονικότητας στην αγορά εργασίας».

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον άνθρωπο που χαρακτηρίζει «ιδεοληψία» τις συλλογικές συμβάσεις. Καθείς εφ' ω ετάχθη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΝΔ επιτίθεται στο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της απεργίας, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει σε αντιλαϊκότητα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος της έχει πάρει τη μπουκιά απ' το στόμα με την προσήλωσή του στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής» αναφέρει, εξάλλου, σε σχόλιο του το ΚΚΕ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top