Σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο Νίκος Βούτσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Alpha 9,89», κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ πως «ταυτίζεται με τις ακραίες θέσεις του ΔΝΤ, ιδίως στα εργασιακά» και πως «με τις θέσεις που λαμβάνει στέλνει μεσούσης της διαπραγμάτευσης μηνύματα στους δανειστές».

Ο κ. Βούτσης, απαντώντας σε ερώτηση για εσωκομματικές διενέξεις στη ΝΔ, είπε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν στρατηγικό αδιέξοδο επειδή κατέρρευσε το σενάριο της αριστερής παρένθεσης και δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα που είχαν επενδύσει σε αυτό το σενάριο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε βέλη κατά του προέδρου της ΝΔ και για τις δηλώσεις του αναφορικά με τις απεργίες στα μέσα μεταφοράς.

«O κ. Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία με την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα Μέσα Μεταφοράς για να φέρει στην επιφάνεια τη γενική αντίθεσή του και τη δυσανεξία του προς τους μαζικούς κοινωνικούς αγώνες» είπε και πρόσθεσε: «Τέτοιες απόψεις έχουν ζητηθεί από ακραίους συντηρητικούς κύκλους και έχουν απορριφθεί από την κοινωνία. Υπογράμμισε, πάντως, πως όλοι κρίνονται για την ατζέντα των κινητοποιήσεων».

 

Tags: