"Kαψούρης" δηλώνει ο Τζιτζικώστας που περιμένει το πρώτο του παιδί

Τι είπε για την σύζυγό του

"Kαψούρης" δηλώνει ο Τζιτζικώστας που περιμένει το πρώτο του παιδί

 

«Καψούρης» με την σύζυγό του Ελεάνα δήλωσε ο  περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη συνέντευξή που παραχώρησε στην Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα  «Παραπολιτικά».

Όπως αποκάλυψε,  η σύζυγός του είναι έγκυος 7 μηνών και περιμένουν αγόρι. Για τη σχέση τους δήλωσε  ότι ξεκίνησε το 2007,  όταν γνωρίστηκαν, αλλά μεσολάβησε ένα διάλειμμα δύο χρόνων,  μέχρι να παντρευτούν,  το 2014, το οποίο  χαρακτήρισε  πολύ χρήσιμο για τη σχέση τους, γιατί κατάλαβε  πόσο του λείπει  και πως είναι ο άνθρωπός του.  

«Η  Ελεάνα είναι πολύ αληθινή, έχει καλή ψυχή, μεγάλη καρδιά και αυτό δεν το είχα βρει και δεν το βρίσκεις εύκολα», αναφέρει στην ίδια συνέντευξη. Δηλώνει ακόμα  ότι  ο αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο   Αντώνης Ρέμος και αγαπημένο του τραγούδι, όπως μια της συζύγου του,  είναι το «Μέχρι το τέλος του κόσμου», του ίδιου ερμηνευτή επίσης.  

Στην ίδια  συνέντευξη δήλωσε ότι δεν τον ενοχλεί να τον φωνάζουν είτε με το μικρό του όνομα είτε με το υποκοριστικό του…  «Τζίτζι». «Μου αρέσει πολύ, γιατί το ακούω από μικρό παιδί. Τον πατέρα μου τον φώναζαν “Τζίτζι”. Τα αδέλφια μου και εμένα οι φίλοι μάς φωνάζουν “Τζίτζι”. Όταν με πήρες τηλέφωνο πρώτη φορά και μου είπες “Τζίτζι, τι κάνεις;”, πραγματικά χάρηκα πολύ» απάντησε στην Σάσα Σταμάτη.

Ο Α. Τζιτζικώστας δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και στις επόμενες εκλογές, ενώ  για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ αναφέρει ι «ότι δεν ήταν ποτέ φαβορί». «Το 20% που πήρα εκείνη την ημέρα στις εκλογές ήταν ένα σημαντικό ποσοστό, αν συνυπολογίσει κανείς ότι δεν ήμουν βουλευτής» υπογραμμίζει.

Για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά  δηλώνει ότι τον στενοχώρησε πολύ όταν  έδωσε το χρίσμα στον Γιάννη Ιωαννίδη και όχι σε εκείνον. «Ήταν ένα μεγάλο άδειασμα  από την παράταξη, την οποία θεωρώ σπίτι μου» τονίζει. Τις σχέσεις του πάντως με τον νυν αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη τις χαρακτηρίζει «εξαιρετικές», ενώ προσθέτει   ότι πάντα συμβουλεύεται τον Κώστα Καραμανλή, καθώς ήταν αυτός  που τον παρακίνησε να μπει στην πολιτική. «Για μένα δεν παύει να είναι όχι μόνο ένας άνθρωπος που ακούω και εμπιστεύομαι, αλλά και ένας άνθρωπος που θεωρώ κεφάλαιο για τη χώρα μας» τονίζει.

Για  την παρατήρηση της Σάσας Σταμάτη ότι δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα ενός «μπούλη»  που θα μπορούσαν  να του αποδώσουν, απαντά: «Το “μπούλης” το ακούω συχνά. Δεν είναι κακό να σε υποεκτιμούν. Αν κάποιοι θέλουν να με βλέπουν ως μπούλη ή ως έναν άνθρωπο που δεν έχει περάσει δυσκολίες, μάλλον θα πρέπει να δούνε την πορεία μου μέχρι σήμερα. Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω και «όχι» όταν πρέπει να το πω και έχω αποδείξει ότι δεν φοβάμαι. Γιατί, αν φοβόμουν και αν δεν ήξερα να πω «όχι», δεν θα έκανα ούτε αυτό που έκανα το 2014, όταν η ηγεσία της παράταξής μου εκείνη την εποχή μού έβαλε το δίλημμα “Ή δήμαρχος Θεσσαλονίκης ή σπίτι σου”, ούτε θα έκανα το βήμα πέρσι με την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς “δαχτυλίδια” ή χρίσματα από οποιοδήποτε σύστημα».

O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σχολίασε και τη «μάχη» του  με τα κιλά, την οποία χαρακτήρισε «μόνιμη» . «Μια φουσκώνω, μια αδυνατίζω. Μόνιμη μάχη είναι. Μου αρέσει το φαγητό. Ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα γλυκά, γιατί αλλιώς μπορεί να μη χωρούσα στην καρέκλα όπου κάθομαι» τονίζει, όπως και ότι «πεθαίνει»  για μακαρονάδες!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top