Η Βαγενά ξεσπά για το θάνατο του Κηλαηδόνη: Ντροπή τους, έχυσαν δηλητήριο!

«Το δικό μου το καταφύγιο ήταν πάντα το θέατρο» λέει

Η Βαγενά ξεσπά για το θάνατο του Κηλαηδόνη: Ντροπή τους, έχυσαν δηλητήριο!

«Αναρωτιέμαι πόση κακία και πόσο δηλητήριο μπορούν να κρύβουν μέσα τους οι άνθρωποι» λέει η Άννα Βαγενά, σπάζοντας τη σιωπή της μετά το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, του ανθρώπου που έζησαν μαζί πάνω από 4 δεκαετίες.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε από πολλούς για το δημόσιο προσκήνυμα στη σορό του Λουκιανού Κηλαηδόνη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Προτιμώ να παρακολουθώ την πραγματική ζωή, παρά την εικονική. Έμαθα κάποια από αυτά που έχουν γραφτεί και ειπωθεί και αναρωτιέμαι πόση κακία και πόσο δηλητήριο μπορούν να κρύβουν μέσα τους οι άνθρωποι -τόσο που θα δηλητηριαστούν και οι ίδιοι. Έχυσαν δηλητήριο χωρίς να ντρέπονται».

Η ίδια, δηλώνει ότι το «αντίδοτό» της στο δηλητήριο είναι «η οικογένειά μου, οι κόρες μου και η εγγονή μου» ενώ προσθέτει πως «όσο και αν είναι το πένθος, δεν μπορείς παρά να προχωράς».

«Δουλεύω, προχωράω, κάνω θέατρο. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να συνεχίσω, παρά τον πόνο μου. Το δικό μου το καταφύγιο ήταν πάντα το θέατρο -σε όσα δύσκολα πέρασα, από αυτό έπαιρνα οξυγόνο. Έτσι και τώρα. Εδώ, στο "Μεταξουργείο" μας, που φτιάξαμε μαζί με κατάθεση ψυχής και αγάπης…» προσθέτει.

Δείτε ακόμη:

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ήθελε να αποτεφρωθεί - Σε κλειστή τελετή του είπαν το «τελευταίο αντίο»

Δείτε πώς αποχαιρέτησαν καλλιτέχνες τον Λουκιανό Κηλαηδόνη-Τα συγκινητικά post στο facebook

Όταν η Άννα Βαγενά ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Λουκιανό Κηλαηδόνη-Όλα ξεκίνησαν στο...ΠΡΟΞΕΝΙΟ!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top