Λεβέντης: «Βέβαια τα μέτρα, αλλά όχι και τα αντίμετρα»

«Είδα τον Τσίπρα ανήσυχο στη Βουλή»

Τον Απρίλιο βλέπει το κλείσιμο της αξιολόγησης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, σύμφωνα με τα όσα είπε σε συνέντευξή του στο Ε!, ενώ εξέφρασε και τις αμφιβολίες τους για τα αντίμετρα που υποσχέθηκε ότι θα φέρει ο Α. Τσίπρας όταν ψηφιστούν τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές.

Ο κ. Λεβέντης, αναφέρθηκε στη συζήτηση που έγινε την Παρασκευή στη Βουλή και είπε για τον πρωθυπουργό:

«Χθες στη Βουλή είδα  ένα Τσίπρα ανήσυχο. Προσπαθεί να πει τα δικά του. Είπε το ποίημα του μη γνωρίζοντας και ο ίδιος τι θα γίνει. Δεν προβλέπω να έχει κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 20 Μαρτίου, αλλά να μεταφέρεται για τον Απρίλιο. Τότε θα μπούμε και στην ποσοτική χαλάρωση».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι το μέλλον της κυβέρνησης είναι αβέβαιο αν χρειαστεί να λάβει περαιτέρω μέτρα και αναγκαστεί να τα ψηφίσει και δήλωσε με νόημα:

«Είναι βέβαια τα μέτρα που θα ψηφίσει η κυβέρνηση και αβέβαια τα αντίμετρα καθώς για να ισχύσουν τα αντίμετρα πρέπει να πιάσουμε τα πλεονάσματα».

Κατέληξε τέλος, επαναλαμβάνοντας το αίτημα για εκλογές, σημειώνοντας ότι ο Α. Τσίπρας δε θα ήθελε να γίνει αντίστοιχο παράδειγμα με τον Γ. Παπανδρέου.

«Η Ένωση Κεντρώων επιμένει ακόμα για εκλογές. Δεν θεωρώ τον Τσίπρα βλάκα αν χάνει ποσοστά σε δημοσκοπήσεις να μην πάει σε εκλογές. Δεν θέλει να γίνει Γιώργος Παπανδρέου», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top