ΣΑΛΟΣ με Κουβέλη: Δήλωσε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ!

«Στις προηγούμενες και τις προπροηγούμενες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και στο δημοψήφισμα “όχι”»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη για το τι ψήφισε στις δύο τελευταίες εκλογές.

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος συμμετείχε και στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου μέχρι το καλοκαίρι του 2013, μιλώντας στον Action 104.6 FM και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά είπε ότι ενώ ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και διεκδικούσε ψήφο από τους Έλληνες πολίτες για να μπει το κόμμα του στη Βουλή, ψήφισε… ΣΥΡΙΖΑ!

«Έχουμε συγκεκριμένα κόμματα μπροστά μας. Με ποιο από τα κόμματα που υπάρχουν σήμερα θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Φώτης Κουβέλης» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Ξέρετε, το ερώτημά σας και πάλι επανέρχεται στην ίδια αφετηρία του αρχικού σας ερωτήματος. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισα “όχι” στο δημοψήφισμα και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» είπε -αυτολεξεί- ο κ. Κουβέλης.

Υπενθυμίζεται ότι οι προηγούμενες εκλογές έγιναν στις 20 Σεπτεμβρίου του 2015 και οι προπροηγούμενες στις 25 Ιανουαρίου του 2015. Είχε μεσολαβήσει το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015, στο οποίο επίσης αναφέρθηκε ο κ. Κουβέλης.

Το γραφείο του κ. Κουβέλη εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για παρανόηση και για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

«Ο κ. Κουβέλης ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και “όχι” στο δημοψήφισμα. Δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο» αναφέρει η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουβέλης τον Ιανουάριου του 2015 είχε κατέβει στις εκλογές ως επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ με δικό της ψηφοδέλτιο σε συνεργασία με τους «Πράσινους» σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top