Παπαχριστόπουλος: Ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος αλλά ο Καμμένος… κοιμάται στα στρατόπεδα!

Για Φίλη: Δεν έπρεπε να ξύσει πληγές αυτή τη στιγμή

Παπαχριστόπουλος: Ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος αλλά ο Καμμένος… κοιμάται στα στρατόπεδα!

«Δεν προσφέρεται η αξιολόγηση για θριαμβολογίες ούτε για μεγάλες κουβέντες. Είμαστε ακόμη στη διαδικασία της αξιολόγησης, έχουμε κερδίσει δυο-τρία πράγματα» είπε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε πως «το σκληρό κομμάτι τώρα αρχίζει» και πρόσθεσε: «Η Λαγκάρντ έβαλε νερό στο κρασί της, ακούσαμε τον Τόμσεν να λέει οτι κάναμε και υπερβολές. Ο Σόιμπλε είναι ακόμη δυνατός αλλά όχι τόσο όσο ήταν πριν 5 ή 6 μήνες. Η λέξη “λιτότητα” σιγά-σιγά θα παραχωρήσει τη θέση της σε μια ουδέτερη ισορροπία όπως και σε αυτή της ανάπτυξης».

O ίδιος σχολιάζοντας τις προκλήσεις των Τούρκων, που έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, είπε: «Αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος. Ο Καμμένος δεν κάθεται καν στο Πεντάγωνο, κοιμάται στα στρατόπεδα. Τρέχει από εδώ τρέχει από εκεί, δίνει έναν μεγάλο αγώνα και ο Βίτσας».

Τέλος, ο κ. Παπαχριστόπουλος άφησε αιχμές για τη στάση του κ. Φίλη, λέγοντας –μεταξύ άλλων- πως διάλεξε κακό timing: «Πιστεύω ότι κάπου δεν έπρεπε αυτή τη στιγμή να ξύσει πληγές για το πως συνεργαζόμαστε είναι καθαρά προσωπικό του θέμα και δεν το συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε πιστοί σε αυτή τη μάχη. Όταν έφυγαν σαράντα βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ εμείς ήμασταν εκεί πιστοί φρουροί και τώρα, μας ενώνει το θέμα της φοροδιαφυγής, της μιντιακής δικτατορίας της διαπλοκής, είναι ζητήματα που δεν λυθήκανε και μας κάνουμε μια γροθιά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για μένα είναι λάθος αυτό που κάνει ο Φίλης».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top