Κυβέρνηση: Στο εσωτερικό υπόσχονται αναστολή στο «σφυρί» και στους δανειστές ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!

Το σχόλιο της Κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο του Star με την Μάρα Ζαχαρέα για τις σκηνές χάους στο ειρηνοδικεία

«Η κυβέρνηση από τον περασμένο Σεπτέμβριο εχει υποσχεθεί νομό την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας και ότι θα απαλλάξει τους φτωχούς ανθρώπους, αλλά δεν τον εχει φέρει, με αποτέλεσμα να καλούνται οι συμβολαιογράφοι να βγάλουν τα κάστανα απο τη φωτιά» τόνισε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με την Μάρα Ζαχαρέα, με αφορμή την ένταση  που υπήρξε και πάλι, αυτή τη φορά στον πλειστηριασμό ακινήτου  ενός φτωχού ανθρώπου,  για χρέος 3.800 ευρώ.  

Όπως πρόσθεσε η σχολιάστρια του Starη κυβέρνηση κάθε βδομαδα κρύβεται πίσω απο την αποχή των συμβολαιογράφων, λες και ειναι δικιά τους δουλειά να προστατεύσουν τους δανειολήπτες!  

«Την ίδια ώρα δε που η κυβέρνηση υπόσχεται νόμο για την πρώτη κατοικία, δεσμεύεται και στην τρόικα ότι θα κάνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμους για να μην υπάρχουν αυτές οι σκηνές» τόνισε η Κάτια Μακρή.   

Η δημοσιογράφος κατέληξε στο σχόλιό της:

«Ούτε αυτό βέβαια το κάνει. Μάρτη ήταν να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ούτε στο τέλος του χρόνου δεν πρόκειται να γίνουν μου έλεγαν σήμερα συμβολαιογράφοι,  αφού δεν εχει ψηφιστεί ακόμη ούτε το νομοσχέδιο.

Το αποτέλεσμα ειναι αυτές οι εικόνες.  Άλλοι πάνε στα δικαστήρια καλοπροαίρετα για να σώσουν κάποιον φτωχό άνθρωπο, σε άλλες περιπτώσεις έχουν παρεισφρήσει κυκλώματα που εμποδίζουν όλους τους πλειστηριασμούς,  ακόμη και για πολυτελείς βίλες στη Μύκονο.

Είναι ένα χάος δηλαδή και κανείς δεν νοιάζεται να βάλει κανόνες και μια τάξη». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top