Κυβέρνηση και εταίροι: Πρώτα έδωσαν τα χέρια και μετά συζητούν για το… τι συμφώνησαν!

Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου

«Αντί να δώσουν τα χέρια και για τα μέτρα, πηγαίνουν σε διαπραγμάτευση  με όλα τα μέτωπα ανοιχτά», μετέδωσε ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος  Αθανασίου, για το "σίριαλ" της ολοκλήρωσης της β΄ αξιολόγησης.

 Αφορμή,  η επισήμανση  από την  Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  στο παράδοξο σε μία διαπραγμάτευση, αντί να συμφωνηθούν μέτρα και να κλείσει η αξιολόγηση στις Βρυξέλλες, έτσι ώστε στην Αθήνα να είναι λίγα αυτά τα οποία θα έπρεπε να γίνουν,  στην συζήτηση με την τρόικα,  να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θ. Αθανασίου, το πρωτογενές πλεόνασμα παραμένει στο 3,5%, αλλά για πόσα χρόνια,  κανείς δεν γνωρίζει.   

Την ίδια ώρα δεν έχουν απαντηθεί κρίσιμα ερωτήματα σχετικά  με τις συντάξεις,  αν θα   πάνε τα μέτρα σε δόσεις ή αν θα ληφθούν αποφάσεις αργότερα, γιατί και αυτό είναι στο τραπέζι. «Το σίγουρο είναι ότι η αξιολόγηση θα τραβήξει και με αυτό τον τρόπο δεν είναι εύκολο να φτάσουμε στο καλοκαίρι» τόνισε ο ανταποκριτής του Star στις  Βρυξέλλες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top