«Η προπαγάνδα άντεξε μια μέρα. Η Κυβέρνηση ομολόγησε ότι και οι συντάξεις θα κοπούν και το αφορολόγητο θα μειωθεί. Όλοι οι Έλληνες, αλλά κυρίως οι αδύναμοι, η μεσαία τάξη και οι νεότερες γενιές θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα ψέματα και το λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σχετικά με την μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή της συνταξιοδοτικής δαπάνης, με αφορμή την συμφωνία στο Eurogroup για την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα.     

«Σαν να μην έφτανε αυτό, τα έδωσαν όλα, χωρίς να πάρουν τίποτε.  Ούτε συμφωνία, που είναι στον αέρα, ούτε ρύθμιση για το χρέος, ούτε ποσοτική χαλάρωση.  Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώθηκε, όταν έλεγε ότι η καθυστέρηση της διαπραγμάτευσης θα είχε μεγάλο κόστος για τους πολίτες και τη χώρα» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.  

Ο κ. Κικίλιας κατέληξε στη δήλωσή του:  

«Στις επόμενες μέρες, θα διαπιστώσουμε όλοι το μέγεθος του ψέματος, της παραπληροφόρησης και της τεράστιας ζημιάς που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν στην οικονομία και την κοινωνία.  Η Ελλάδα μπορεί και αξίζει πολύ καλύτερα από την αποτυχία τους». 

Tags: