Κ. Μακρή: Απογοήτευση στους πολίτες από την συζήτηση στη Βουλή

Το σχόλιο για την αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Σκεφθείτε  ένα μικρομεσαίο επιχειρηματία  στο κέντρο της Αθήνας που κάθισε να ακούσει σήμερα Βουλή για να καταλάβει τι του ξημερώνει. Και τι ήθελε να ακούσει;  Δυο πράγματα, τι σκέφτεται η κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση, τι λέει η αντιπολίτευση γι’  αυτό, αλλά και αν το κέντρο θα αστυνομεύεται καλύτερα» τόνισε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα σχετικά με την σημερινή συζήτηση της ερώτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή και την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα.  

Όπως πρόσθεσε, ο συγκεκριμένος πολίτης, για τη διαπραγμάτευση δεν άκουσε τίποτα.  «Θα κλείσει τώρα, θα πάει τον Μάιο, θα μπούμε στην  ποσοτική χαλάρωση, να δανειστεί φθηνά; Θα έρθει η ρύθμιση των χρεών του; Και πότε; Τον αλλο μήνα, τη Δευτέρα Παρουσία;».   

Η σχολιάστρια του Star παρατήρησε ακόμα ότι για το  μείζον θέμα της αστυνόμευσης, που ήταν και το θέμα της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης, ο πρωθυπουργος χαρακτήρισε τη συζήτηση ανεπίκαιρη και μίλησε για αλλαγή ατζέντας. «Δηλαδή, για τον πρωθυπουργό ειναι ήσσονος σημασίας και  αντ’ αυτού η μπάλα πήγε στο γνωστό γήπεδο,  ποιος ταξίδεψε που και γιατί,  ποιο ειναι το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη, γιατί πήγε ο Τσίπρας στο Παρίσι. Κι αυτά ακόμη με υπονοούμενα, τίποτα καθαρό» συμπλήρωσε.  

Η σχολιάστρια του Star κατέληξε στο σχόλιό της:  «Αφού κάνανε δυο ώρες το χρέος τους, και συσπείρωσαν τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες και το κομματικό τους ακροατήριο,  τέλειωσαν. Και μείναμε όλοι με ανοικτό το στόμα,  αποσβολωμένοι. Γιατί για άλλη μια φορά –στην πιο κρίσιμη ώρα- μιλούσαν μεταξυ τους αλλά κανείς τους δεν μίλησε σε εμάς, που στο κάτω-  κάτω  πληρώνουμε και τον λογαριασμό». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top