«Τρίπλες» και… γκολ μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη για τον Παοκτζή Τσακαλώτο!

Θύελλα στη Βουλή από τις φωτογραφίες του στις σουίτες της Τούμπας

Πολλά σχόλια αλλά και θύελλα στη Βουλή προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο γήπεδο της Τούμπας στο χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ.

Ο υπουργός Οικονομικών εν μέσω διαπραγματευσης παρακολούθησε το παιχνίδι από τη σουίτα του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη, ενώ μαζί του ήταν και η Έφη Αχτσιόγλου.

Ξινό του βγήκε το γήπεδο του Ευκλείδη Τσακαλώτου χθες καθώς είδε την ομάδα του να χάνει μέσα στην Τούμπα. 

Ο υπουργός Οικονομικών επιχείρησε με ένα ποτό να ξεχάσει την πίκρα από την ήττα συζητώντας συνεχώς με τον Ιβάν Σαββίδη και το γιο του. Οι εκφράσεις στο πρόσωπο του κ. Τσακαλώτου ήταν ενδεικτικές της απογοήτευσης από την χθεσινή εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η παρουσία του στο γήπεδο πάντως έφρασε μέχρι τη Βουλή και προκάλεσε μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Βρήκε το χρόνο χθες το βράδυ να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα σε σουίτα ποδοσφαιρικού μεγαλοπαράγοντα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Λες και απαγορεύεται κάποιος ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή ένταση να πάει να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα» απάντησε ο κ. Τσίπρας.

«Κύριε Τσίπρα, προσέχετε λίγο ποιους κατηγορείτε για εκλεκτικές σχέσεις με παράγοντες του ποδοσφαίρου όταν δικοί σας υπουργοί σε δημόσια θέα βρίσκονται μαζί τους. Ειδικά όταν αυτοί οι παράγοντες έχουν και εκκρεμότητες με το ελληνικό δημόσιο» είπε εκ. νέου ο κ. Μητσοτάκης.

Για «άθλια υπονοούμενα διότι βρέθηκε στη θέση των επισήμων και παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Τι θέλετε να πείτε; Έχετε κάτι να πείτε; Γιατί δεν το λέτε ευθέως; Εκτός αν εκείνο το οποίο έχετε να του καταλογίσετε -και εκεί θα συμφωνήσω μαζί σας- είναι ότι ο κ. Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και χθες ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0».

Μία φωτογραφία του κ. Τσακαλώτου στην Τούμπα ανέβασε στο twitter του και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας: «Πριν 3 ώρες τηλεφώνησαν από το γραφεί του κ. Τσακαλώτου και είπαν ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορεί να απαντήσει σε ερώτησή μου για το ελληνικό αύριο! Ντροπή» έγραψε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τρεις ημέρες πριν το κρίσιμο Eurogroup, πάντως, ο κ. Τσακαλώτος είχε σήμερα σειρά συναντήσεων στη Θεσσαλονίκη με τους Βιομήχανους, τον πρόεδρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και τον Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής. 

 

Δείτε ακόμη:

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚτζής Τσακαλώτος!

Και η Έφη Αχτσιόγλου παρακολούθησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top