Γιώργος Τσίπρας: Κανείς δεν έχει εφαρμόσει μνημόνιο καλύτερα από εμάς!

«Το να καθυστερήσει το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης έχει κόστος» τονίζει ο γ.γ. του ΥΠΕΞ

Γιώργος Τσίπρας: Κανείς δεν έχει εφαρμόσει μνημόνιο καλύτερα από εμάς!

«Δεν υπήρξε μεγαλύτερη επιτυχία στην εφαρμογή του προγράμματος στα μνημονιακά χρόνια» είπε ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στον Σκάι.

Ο γ.γ. του ΥΠΕΞ και ξάδερφος του πρωθυπουργού, υποστήριξε ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν θα έπρεπε να ζητούνται παράλογα μέτρα από την κυβέρνηση ενώ αναφορικά με την αξιολόγηση είπε πως είναι δύο οι επιλογές: «να καθυστερήσει η το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης έχει κόστος γιατί κινδυνεύει να υπονομευθεί η αναπτυξιακή πορείας της χώρας ή μια συμφωνία με σκληρά μέτρα θα υπονομεύσει ακόμα περισσότερο την αναπτυξιακή πορεία της χώρας».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο η διαπραγμάτευση να φτάσει μέχρι τον Απρίλιο, είπε: «Θα προτιμούσα να μη φτάσουμε τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο αλλά αυτό είναι ένα ενδεχόμενο. Έχουμε όμως περισσότερα περιθώρια σε σχέση με πέρυσι».

«Δεν θέλουμε μια πολύ κακή συμφωνία όπως θέλει η αξιωματική αντιπολίτευση. Πρόκειται για μια συνολική διαπραγμάτευση αλλά το μείγμα δεν μπορεί να είναι μια χειρότερη κατάσταση για τον κόσμο» τόνισε ο γ.γ. του ΥΠΕΞ.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν βλέπει πρόωρες εκλογές, είπε πως «η εκτίμηση μου είναι ότι περίπου θα εξαντλήσουμε την τετραετία».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top