Έντονα αντέδρασε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Πάγκαλου στον Σκάι, περί «αρχηγίας»  της στην «ομάδα τραμπούκων»  που του έριξαν προ ετών γιαούρτια, σε ταβέρνα στα Καλύβια.  Μάλιστα, η κ. Δούρου δεν αναφέρει καν το όνομα του κ. Πάγκαλου στην δήλωσή της, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.   

 Η κ. Δούρου, στην ανακοίνωσή αναφέρει: «Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ' εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου».

 Η περιφερειάρχης επισημαίνει ότι όσα ισχυρίστηκε ο πρώην αντιπρόεδρος «περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αλλά όχι και στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης».

 «Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του», προσθέτει η περιφερειάρχης Αττικής και καταλήγει με την φράση που συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ: «Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια» αναφέρει επίσης η κ. Δούρου.  

Tags: