Από την δικηγορία στη Βουλή και από εκεί στο σανίδι

Και ο βουλευτής-δεινός χορευτής Λ. Αυγενάκης

Από την δικηγορία στην Βουλή και από εκεί στο σανίδι. Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού που προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία Ιάσωνα Φωτήλα, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ψύλλοι στα αυτιά», όπως έχει γράψει ήδη το star.gr.    

«Είναι η ψυχοθεραπεία μου και πριν την πολιτική. Κάποιος έλειπε ένα βράδυ, διάβασα τον ρόλο και από τότε δεν μπορούν να με κατεβάσουν» δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας.

Μπορεί να ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο, όμως έχει βραβευθεί για τους ρόλους του πολλές φορές, όπως αποκαλύπτει στο Star: «Πρώτο βραβείο στην Καρδίτσα για πρωταγωνιστικό ρόλο. Μου το έδωσε η Δανδουλάκη και ο Μάινας».

Προσθέτει όμως ότι δεν θα το έκανε επαγγελματικά. «Θα χάλαγε αυτό που έχω στο μυαλό μου» επισημαίνει ο κ. Φωτήλας.  

Πάντως και η πολιτική έχει κολλήσει για τα καλά στο μυαλό του. Ο βουλευτής της ΝΔ δηλώνει στο Star για τον ρόλο που θα έδινε στον Αλέξη Τσίπρα: «Κάποιον με ψέματα που είναι το κυρίαρχο στοιχείο του»!  Όσον αφορά τον ρόλο που θα έδινε στον αρχηγό του κόμματός του Κυριάκο Μητσοτάκη, πρόσθεσε ότι θα ήταν «η Ελπίδα, γιατι αυτή θα δώσει στην χώρα».  

Και ο χορευτής Γραμματέας της ΝΔ  

Ο Ιάσων Φωτήλας μπορεί να ερμηνεύει θαυμάσια, αλλά ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης είναι δεινός χορευτής, όπως επίσης έχει γράψει ήδη το star.gr  Και όπου ακούει λύρα σέρνει τον χορό… 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top