Σε ρόλο… σχολιαστή για τα επεισόδια στα δικαστήρια και ο Στ. Κοντονής

Σε ρόλο…  σχολιαστή επιδίδονται υπουργοί της κυβέρνησης για τα θέματα της αρμοδιότητάς τους, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του  κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα, με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, για τα επεισόδια στα δικαστήρια, ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και σε αντιεξουσιαστές, αλλά και τα όσα υποστηρίζει η Ελληνική Αστυνομία,  αποποιούμενη ουσιαστικά την ευθύνη.  

     

Όπως επισήμανε ο δικαστικός συντάκτης του Star Παναγιώτης Στάθης, έχουμε δει πολλές φορές διαμάχη μεταξύ του υπουργείου Δικαιοσύνης και της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά π.χ. με το ποιος  συλλαμβάνει τρομοκράτες και ποιος τους αφήνει ελεύθερους. Αλλά όπως πρόσθεσε, να τσακώνονται τα δύο συναρμόδια υπουργεία  για το ποιος ευθύνεται για επεισόδια σε… δικαστήρια, δεν το έχουμε ξαναδεί.

«Αντί να επιβάλλουν την τάξη, ουσιαστικά σχολιάζουν τα επεισόδια», τόνισε ο Π.Στάθης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως συμπλήρωσε, «κάποιος πρέπει να τους πει ότι οι πολίτες δεν τους ψήφισαν για να γίνουν σχολιαστές της επικαιρότητας. Τους ψήφισαν για να κάνουν κάτι. Δεν μπορεί οι δικαστές να δικάζουν και από κάτω να γίνεται πόλεμος. Δεν είναι δυνατόν να φοβούνται οι μάρτυρες να μπουν  στην δικαστική αίθουσα, που υποτίθεται ότι είναι από τους καλύτερα φρουρούμενους χώρους στην χώρα».

Κατέληξε στο σχόλιό του ο δικαστικός συντάκτης του Star: «Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να προβλέψει ότι σε αυτή την δίκη είναι πιθανόν να γίνουν επεισόδια»…                

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top