Στην Αθήνα έρχεται αύριο εκτάκτως ο Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με Τσακαλώτο, Τσίπρα, Μητσοτάκη και Παυλόπουλο. Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συναντηθεί αύριο Τετάρτη  15 Φεβρουαρίου  2017 και ώρα 08.45 με τον επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων κ. Πιερ Μοσκοβισί στο υπουργείο Οικονομικών. Μετά τη συνάντηση δεν θα γίνουν δηλώσεις.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί θα επισκεφθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 11.00 τελικά (και όχι στις 12 το μεσημέρι όπως είχε προγραμματισθεί αρχικά)  και κατά την έξοδό του θα κάνει σύντομες δηλώσεις,  ενώ θα δεχθεί και 3 ερωτήσεις.

Μισή ώρα αργότερα, στις 12.30, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Ο Πιερ Μοσκοβισί θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος θα τον παρασημοφορήσει. Στο τέλος θα μεταβεί στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, το οποίο θα του απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα.

ΔΕΙΤΕ ακόμη: 

Κομισιόν: Η επίσκεψη Μοσκοβισί δεν συνεπάγεται επιστροφή της τρόικας

ΑΥΤΟΣ είναι ο μόνος λόγος που έρχεται ο Μοσκοβισί στην Αθήνα- Το μήνυμα που θέλει να παραδώσει

Tags: