Στο «αντάρτικο» κατά του ΔΝΤ και των μέτρων βγήκαν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν προληπτικά μέτρα

Στο αντάρτικο κατά του ΔΝΤ και των μέτρων που ζητούνται από την κυβέρνηση βγήκανε σήμερα υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.  Όπως διαμηνύουν, δεν πρόκειται να ψηφίσουν προληπτικά μέτρα.

Πρώτος τον χορό των αντιδράσεων σέρνει ο Παύλος Πολάκης:   «Ο  κ. Σόιμπλε δεν θα είναι πολύ καιρό στη θέση του. Εχει ένα εξάμηνο ακόμα .Μας απειλεί  με Grexit,  Θα του γυρίσουν στα μούτρα οι απειλές» δήλωσε στον Real Fm.   

 «Δεν υπάρχει στην παρούσα φάση συμφωνία που δεν θα έχει πολιτικό κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια συμφωνία που θα παρατείνει το καθεστώς της αβεβαιότητας, που θα λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη και θα ανακυκλώνει την ύφεση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή» δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Βίτσας,  Σπίρτζης και Ρήγας, με δηλώσεις τους σήμερα διαμηνύουν ότι δεν περνούν νέα μέτρα, ενώ άλλοι όπως ο Κώστας Κατσικάς από τους ΑΝΕΛ δηλώνουν ευθέως πως δεν θα τα ψηφίσουν.

«Δεν θέλουμε να ψηφίσει η Βουλή αντισυνταγματικά προληπτικά δημοσιονομικά μέτρα»,  δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος. 

Αλλά και  τη σκυτάλη από το Νικό Φίλη στην κριτική του κατά του Πάνου Καμένου για εξοπλιστικά προγράμματα,  πήραν σήμερα βουλευτές επίσης του ΣΥΡΙΖΑ.  «Να μην βιάζεται ο Καμμένος και να έχει τη συνεννόηση με το υπουργείο που ασχολείται με τις συμφωνίες» δήλωσε ο Νίκος Μανιός.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top