Κυβέρνηση και αντιπολίτευση επιτίθενται στη Χρυσή Αυγή για τη ναζιστική «συναυλία»

Βούτσης: Ανατριχιαστικά ντοκουμέντα – Κουμουτσάκος: Το πιο σκοτεινό παρελθόν της Ευρώπης έχει εκφραστές και στην Ελλάδα

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση επιτέθηκαν με δηλώσεις τους κατά της Χρυσής Αυγής μετά τη δημοσiοποίηση του βίντεο από τη ναζιστική "συναυλία" που είχε συμμετάσχει η ηγετική ομάδα του κόμματος το 2005. 

«Μόλις σήμερα είδαμε στον τύπο ανατριχιαστικά ντοκουμέντα εκδηλώσεων πίστης και προσήλωσης στα ναζιστικά σύμβολα και τις ιδέες που εκπροσωπούσαν» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Δυστυχώς το πιο σκοτεινό παρελθόν της Ευρώπης έχει εκφραστές και στην Ελλάδα. Καθήκον όλων μας είναι να μείνουν εκεί που ανήκουν, στο περιθώριο» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος,.

«Οι βιολογικοί τους παππούδες ήταν δοσίλογοι της Κατοχής. Ήταν αυτοί που έδειχναν με το δάχτυλο» είπε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

«Οι χρυσαυγίτες ορκίζονται στη σβάστικα και τραγουδούν χιτλερικά τραγούδια. Οι Έλληνες πολίτες που τους ψήφισαν το καταλαβαίνουν τώρα;» αναρωτήθηκε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Έφη Χριστοφιλοπούλου.

«Αυτοί που συνεχίζουν να τους στηρίζουν δεν έχουν καμία δικαιολογία. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους και αυτοί από την κυβέρνηση που τους κάνουν πλάτες κατά καιρούς και φωτογραφίζοντας μαζί τους στα νησιά» είπε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

«Να πάρει θέση η πολιτεία αλλά και η Δικαιοσύνη για όλα αυτά» σχολίασε, τέλος, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top