Χρυσή Αυγή: Η Μέρκελ και τα παπαγαλάκια της τρέμουν την άνοδο μας

Με το γερμανικό ΥΠΕΞ τα έβαλε το κόμμα του Μιχαλολιάκου

Επίθεση στη Μέρκελ και το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών με αφορμή ένα ελληνικό δημοσίευμα έκανε η Χρυσή Αυγή.

Με αφορμή το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που υπογράφουν οι Δημήτρης Ψαρράς και Γιάννης Μπασκάκης για την «Η αληθινή πατρίδα της Χρυσής Αυγής», το οποίο και συνοδευόταν από ένα βίντεο που έδειχνε όλη την ηγετική ομάδα της ΧΑ σε ναζιστική «συναυλία» το 2005, η Χρυσή Αυγή σημειώνει πως «η ραγδαία άνοδος και τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν τρομοκρατήσει τα παπαγαλάκια της Μέρκελ και του Σόιμπλε».

Μάλιστα, αναφέρεται και σε βιβλίο που είχε εκδώσει το 2014 ο ένας εκ των δύο δημοσιογράφων (ο κ. Ψαρράς) με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη» και μιλάει ανοικτά για «χρηματοδότηση των υβριστών από την Μέρκελ και το γερμανικό ΥΠΕΞ».

 

Η ανακοίνωση της ΧΑ:

«Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στη γερμανική οικονομική κατοχή γι’ αυτό και τα χρηματοδοτούμενα όργανα της Μέρκελ και του γερμανικού ΥΠΕΞ (που επιδοτούνται από το γερμανικό ίδρυμα Rosa Luxemburg) αναμασούν διαρκώς τις ίδιες και τις ίδιες συκοφαντικές αθλιότητες. Η ραγδαία άνοδος και τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν τρομοκρατήσει τα παπαγαλάκια της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες δεν θα τον σταματήσει η άθλια ψευδολογία και η προπαγάνδα της γερμανικής ανθελληνικής ολιγαρχίας και των εγχώριων υποτακτικών της.

Ιδού τα ντοκουμέντα για την χρηματοδότηση των υβριστών από την Μέρκελ και το γερμανικό ΥΠΕΞ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top