O Έλληνας που τρόλαρε τον Πετρόπουλο για τις εισφορές στα μπλοκάκια και αυτός τον πίστεψε!

Tι έγραψε στο facebook για την "συνομιλία" του με τον υφυπουργό Εργασίας

 Ο αρχιτέκτονας και μέλος της Δράσης στο παρελθόν  Γιώργος Μπιλλίνης, αλλά και άλλων φιλελεύθερων κομματικών σχηματισμών (αυτοπροσδιοριζόμενος ως liberal στο προφίλ του στο facebook) ισχυρίζεται ότι είναι   αυτός που πήρε τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο… «στο λαιμό» του.

Σύμφωνα με τον κ. Μπιλλίνη, πίσω από την χθεσινή «επική» δήλωση του κ. Πετρόπουλου στην Κατερίνα Παναγόπουλου,  την οποία μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star με την Μάρα Ζαχαρέα,   ότι οι ασφαλισμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες  θέλουν να πληρώνουν μεγαλύτερα ποσά για εισφορές, βρίσκεται η δική του περιπαικτική διάθεση, την οποία ο υφυπουργός δεν αντιλήφθηκε.                

«Χθες συνάντησα τυχαία τον υφυπουργό Εργασίας Πετρόπουλο. Σκέφτηκα να τον τρολάρω. Του λέω λοιπόν ότι οι εισφορές μου με τον νέο τρόπο υπολογισμού είναι πολύ χαμηλότερες από τις προηγούμενες και αισθάνομαι ότι δεν επαρκούν για να λάβω αξιοπρεπή σύνταξη, εάν και όταν ... και θα επιθυμούσα να πληρώνω τουλάχιστον όσα πλήρωνα μέχρι σήμερα. Ο άνθρωπος προφανώς το πίστεψε και από το πρωί έχει ξεσκιστεί να επαναλαμβάνει σε δηλώσεις του αυτά που του είπα» έγραψε ο κ. Μπιλλίνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.    

Αν συναντήθηκε όντως πάντως ο κ. Μπιλλίνης και «τρόλαρε» τον κ. Πετρόπουλο,  όπως γράφει  σχετική ανάρτησή του στο facebook, δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς παρά τις προσπάθειες του star.gr να συνομιλήσει  μαζί του, δεν έχει καταστεί εφικτή  η επικοινωνία

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top