Παρέμβαση Παυλόπουλου για αξιολόγηση: Να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους οι εταίροι

«Εμείς θα τηρήσουμε όλες τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει»

Παρέμβαση για το θέμα της αξιολόγησης έκανε ο Προκόπης Παυλόπουλος, από την Πρέβεζα, όπου βρίσκεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο.

«Εμείς θα τηρήσουμε όλες τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει, υπό τον όρο ότι και οι εταίροι μας να τηρήσουν τις δικές τους. Και υπό τον όρο επίσης ότι οι εταίροι, όταν μας ζητούν να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, γνωρίζουν ότι αυτές εκπληρώνονται μέσα σε ένα ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο, το οποίο δεν είναι νοητό να παραβιάζεται σε οιεσδήποτε συνθήκες» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Εμείς δεν εννοούμε την ύπαρξη μας έξω από την ΕΕ και την Ευρωζώνη, αλλά και η Ευρώπη δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την Ελλάδα, όχι μόνο στον ευρύτερο χώρο της αλλά και στον στενό της πυρήνα την ευρωζώνη» υπογράμμισε ο ΠτΔ, σημειώνοντας με νόημα πως «θα συνεχίσουμε την πορεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη όλοι οι λαοί ενωμένοι».

Ο κ. Παυλόπουλος, κατά την αντιφώνησή του στην τελετή αναγόρευσης του σε επίτιμο Δημότη Πρέβεζας, αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα υποδομής, που τα τελευταία χρόνια έδωσαν ανάπτυξη και προοπτικές στον τόπο, επισήμανε ότι η γέφυρα του Ρίου χρηματοδοτήθηκε και από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για να τονίσει ότι όλα τα μεγάλα έργα δεν θα είχαν γίνει εάν η χώρα δεν μετείχε στην ΕΕ και στο σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top