Για προσπάθεια κομματικής άλωσης του κράτους κατηγορούν την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Παύλο Πολάκη βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού υγείας, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί ώστε  να πάρει τη πραγματική εξουσία.

Με καυστικά σχόλια υποδέχτηκαν βουλευτές της αντιπολίτευσης τις νέες δηλώσεις Πολάκη.

«Ο άνθρωπος που εμπόδισε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, μας λέει ότι ακόμα δεν κατέχουν την πραγματική εξουσία, τον αφήνουμε να κυβερνά στο facebook» σχολίασε η Άννα Καραμανλή.

«Το μόνο που τους ενδιαφέρει τελικά είναι η καρέκλα της εξουσίας» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

Κομψό άδειασμα προς τον Παύλο Πολάκη, επεφύλαξε όμως και ο Νίκος Παππάς,  όταν κλήθηκε να σχολιάσει γιατί δεν γίνεται δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Τηλεθεατές δεν είναι μόνο oι αποφασισμένοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και άλλοι . Αν λοιπόν απέναντι σε έναν της Νέας Δημοκρατίας που ουρλιάζει βάλεις έναν ΣΥΡΙΖΑΙΟ που ουρλιάζει, πολύ απλά θα αλλάξουν κανάλι. Εγώ, προτιμώ τους χαμηλούς τόνους».

Ρελάνς  στον Παύλο Πολάκη έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους διορισμούς στο ΚΕΛΠΝΟ. Παρακάμπτοντας τον Αναπληρωτή υπουργό , απευθύνθηκε στον υπουργό υγείας Ανδρέα Ξάνθο, με ερώτηση στη Βουλή, και του ζήτησε να καταθέσει τον κατάλογο με τους 23 διορισμούς  που ο Παύλος Πολάκης ισχυρίστηκε ότι  έγιναν από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

ΔΕΙΤΕ επίσης: ΝΔ σε Πολάκη για την ατάκα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται "για να κατακτήσει την πραγματική εξουσία"

Tags: