«Πόλεμος» Καμμένου με Κ. Μπακογιάννη για το στεφάνι στα Ίμια – Τα «σκάγια» πήραν και τη Ντόρα!

Για «σόου» μίλησε ο περιφερειάρχης Στερεάς – Τι του απάντησε ο υπουργός Άμυνας

«Πόλεμος»  Καμμένου με  Κ. Μπακογιάννη για το  στεφάνι στα Ίμια – Τα «σκάγια» πήραν και τη Ντόρα!

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε  μεταξύ του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και του υπουργού Εθνικής Αμυνας, μετά τις δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο οποίος χαρακτήρισε «σόου»  την ενέργεια του Πάνου  Καμμένου  να ρίξει στεφάνια στην περιοχή των Ιμίων, όπου έχασαν τη ζωή τους οι 3 πιλότοι του μοιραίου ελικοπτέρου το 1996 και να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  ο κ. Μπακογιάννης, αν εννοούσε αυτά που έλεγε ο κ. Καμμένος, έπρεπε να προσγειωθεί με το ελικόπτερο στο νησί και να καταθέσει εκεί στεφάνι.

Σκληρή απάντηση από τον Καμμένο με αναφορές και στην υπόθεση Ηλιάκη   

Ο Πάνος Καμμένος αντέδρασε έντονα με ανακοίνωση του υπουργείου  Εθνικής Άμυνας ασκώντας σκληρή κριτική στον Περιφερειάρχη αλλά και στην Ντόρα Μπακογιάννη, για το διάστημα που διατέλεσε υπουργός Εξωτερικών.   

«Ενημερώνουμε τον κύριο Περιφερειάρχη ότι η ρίψη στεφάνου έγινε στο ακριβές σημείο θυσίας των τριών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Κατά τα άλλα, μπορεί να συνεννοηθεί με τη μητέρα του, που είχε αντίθετη άποψη για την απόδοση τιμών στο σημείο που θυσιάστηκαν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί, που επιμένει για την περικοπή 350 εκατομμυρίων από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και βαρύνεται ως Υπουργός Εξωτερικών για την αντιμετώπιση της υπόθεσης δολοφονίας του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη» ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Μπακογιάννης: Η απάντηση Καμμένου  συνοψίζεται στην φράση «… της μάνας σου»!     

Ο Κώστας Μπακογιάννης επανήλθε, με ανάρτησή του  στα social media, η οποία συνοδεύεται με την φωτογραφία του υπουργού Άμυνας με την στολή πιλότου  της Πολεμικής Αεροπορίας.   «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καμμένο  που μου με τιμά με επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έστω και αν αυτή συνοψίζεται στη φράση "....της μάνας σου" και δεν στέκεται στην ουσία. Είμαι σίγουρος ότι με αυτόν τον Υπουργό (και τις στολές του), τα σύνορα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ασφαλή. Το ίδιο εύχομαι και για τα σύνορα της χώρας. Άλλωστε εγώ, το μόνο που του ζήτησα, ήταν να..."προσγειωθεί"» έγραψε στην ανάρτησή  του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top