Με εξαιρετικά καυστικό τρόπο σχολίασε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, τα όσα είπε στο συλλυπητήριο μήνυμά της  για τον θάνατο του Λουκιανού  Κηλαηδόνη,  η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.   

 «Ο Λουκιανός κοίταζε κατάματα το παρόν από τότε, μέσα στη δικτατορία, που συνεργαζόταν με τον Γιάννη Νεγρεπόντη και τον Μποστ, μέχρι τον Ιούλιο του 2015 που σχολίαζε τη στάση των Ευρωπαίων πολιτικών απέναντι στην Ελλάδα αλλά και την προπαγάνδα των κυρίαρχων ΜΜΕ», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Κονιόρδου, συσχετίζοντας την αντίσταση στη δικτατορία με το…  δημοψήφισμα του 2015, με την συνηθισμένη παράλληλα - για τα κυβερνητικά στελέχη - κριτική στα ΜΜΕ.    

Έγραψε συγκεκριμένα ο Πέτρος Τατσόπουλος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebοok, για την υπουργό Πολιτισμού, συγκεντρώνοντας πάνω από 700 like:     

«Λυδία, διάβασα τον επικήδειό σου για τον Λουκιανό. Στάθηκα ιδιαίτερα στα θερμά σου λόγια για τη στάση του Λουκιανού κατά το δημοψήφισμα του 2015, μια στάση που η κυβέρνησή σου την πήρε και την έριξε στα σκουπίδια την ίδια κιόλας νύχτα του δημοψηφίσματος, πριν καν ξημερώσει. Λυδία, το περιστατικό που διάλεξες και η στιγμή που διάλεξες για να μας το υπενθυμίσεις, με πείθουν ότι έχεις νοημοσύνη βερίκοκου και ευαισθησία μικρότερη από όση διαθέτει ένα πόμολο. Είσαι ηλίθια, κοπέλα μου. Δηλαδή, όχι απλώς ηλίθια. Καρα-ηλίθια. Να σε διδάσκουν στα σχολεία. Προς αποφυγήν».

Tags: