Πρώην υπουργός ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι το 2012 τα μαχητικά μας δεν είχαν καν καύσιμα για τις αναχαιτίσεις!

Αναφερόμενος στα πρώτα χρόνια της κρίσης

Την αποκάλυψη ότι το 2012 η Ελλάδα δεν είχε καν καύσιμα ώστε τα μαχητικά της να κάνουν αναχαιτίσεις στο Αιγαίο, έκανε ο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στο STAR.

«Τότε τα δύο- τρία πρώτα χρόνια που η χώρα έζησε την χρεοκοπία της δεν υπήρχαν λεφτά ούτε για να πετάνε τα μαχητικά της αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο για να αναχαιτίζουν τα τούρκικα. Εγώ ήμουν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέχρι τον Μάιο του 2012 και δεν το λέω συχνά, αλλά μέχρι τον Ιούλιο του 2012 είχαμε καύσιμα για την Πολεμική Αεροπορία» δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Φλωρίδη έχουν δημιουργήσει την πρωτοβουλία «Ώρα Αποφάσεων».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Τώρα η χώρα δεν είναι σε αυτή τη φάση. Η χώρα, τα δικά της, τα προς το ζην της τα βγάζει γιατί αυτό σημαίνει ότι έχω πρωτογενές πλεόνασμα. Σημαίνει ότι δεν περιμένω τα λεφτά απ’έξω για να πληρώσω μισθούς, συντάξεις, την Πολεμική μου Αεροπορία. Άρα αυτή τη στιγμή η χώρα δεν κινδυνεύει να καταρρεύσει όπως κινδύνευε τα προηγούμενα πρώτα χρόνια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top