Η αντίδραση από το Ποτάμι για την αποχώρηση του βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα, ήρθε δια στόματος του γενικού γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος, Παντελή Αβραμίδη.

«Με όχημα το Ποτάμι κάποιοι θέλουν να πάνε παντού. Άλλοι σε υφυπουργεία άλλοι σε σίγουρες βουλευτικές έδρες. Και δεν έχουν καν το θάρρος να φύγουν σιωπηλοί αλλά στολίζουν την επιλογή τους με ψέματα που μας προσβάλλουν» σημείωσε σε γραπτή ανακοίνωση και συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι ο Κώστας Μπαργιώτας, αν και ήταν εκλεγμένο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, δεν συμμετείχε στις συνεδριάσεις του γιατί είχε πολύ δουλειά το ιατρείο. Ξέρουμε ότι τις λίγες φορές που ήταν παρών το μόνο θέμα που έθετε ήταν να πάμε στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Προσοχή: όχι να συνεργασθούμε αλλά να πάμε! Καμία άλλη πρόταση, καμία άλλη έγνοια».

Ο κ.Αβραμίδης πρόσθεσε: «Κορυφαία στιγμή η κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις 23.11 όπου είπε “κι αν δεν θέλει ο Σταύρος να πάμε στο ΠΑΣΟΚ, να πάμε στην ΝΔ, κάπου να πάμε όμως γιατί θα εξαφανισθούμε”, χαρακτηρίζοντας «γελοιότητες των εθελοντών» την χειμωνιάτικη εξόρμηση για να ενημερώσουμε την κοινωνία για τις λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος»

Και κατέληξε: «Η απογοήτευση μου είναι μεγάλη. Για κάποιους από τους ανθρώπους που επιλέξαμε και όχι βέβαια για την προσπάθεια μας. Αυτή συνεχίζεται αμείωτη. Πιστοί σε όσα έχουμε συμφωνήσει θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Ραντεβού λοιπόν τον Μάρτη στην Αθήνα στις εκδηλώσεις μας για τα τρία χρόνια Ποτάμι»

Tags: