Νέο ΑΔΕΙΑΣΜΑ Βούτση σε Τσακαλώτο: Έπρεπε να είχε διευκρινίσει τι περιείχε η επιστολή

«Διαδικαστικού τύπου αψιμαχία» χαρακτήρισε τον μεταξύ τους καβγά

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο έδωσε ο Νίκος Βούτσης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις κινήσεις του υπουργού Οικονομικών με τους δανειστές.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολυχώρο Αλεξανδρεία στην πλατεία Αμερικής, χαρακτήρισε το επεισόδιο στη Βουλή ως «διαδικαστικού τύπου αψιμαχία», λέγοντας ότι αν έδινε το λόγο στον υπουργό εκείνη τη στιγμή, η συζήτηση θα διακοπτόταν για πολλή ώρα. 

«Ήταν πολύ εκνευρισμένος από αυτά που είπε ο Μητσοτάκης, αλλά εγώ είμαι υποχρεωμένος κι έχω αρκετή εμπειρία για να κάνω μάλλον σωστά αυτή τη δουλειά. Όταν έχουν ακουστεί μόλις αυτά που είπε ο Μητσοτάκης και είναι έτοιμος να απαντήσει ο Πρωθυπουργός, να μην κάνω μία διακοπή, η οποία προφανώς είναι βούτυρο στο ψωμί των άλλων» σημείωσε, σε μια προσπάθεια να υποβααθμίσει τον μεταξύ τους καβγά στη Βουλή.

Στη συνέχεια όμως έκανε «θέμα» για την επιστολή Τσακαλώτου, ρίχνοντας τα βέλη του προς τον Υπουργό Οικονομικών. Επισήμανε λοιπόν, ότι ο υπουργός από την αρχή έπρεπε να είχε δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της επιστολής. Ειδικά, που στην επιστολή αναφερόταν σε καθυστερήσεις που οφείλονταν σε διαδικαστικά ζητήματα, όπως προεδρικά διατάγματα και νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Επίσης ο πρόεδρος της Βουλής είπε πως δεν τίθεται θέμα για τις μεταξύ τους σχέσεις, ούτε θέμα κοινής γραμμής της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top