Κ. Μακρή: Κυβέρνηση και Τσακαλώτος στα πρόθυρα (νευρικής) κρίσης

Θέλει να κλείσει την διαπραγμάτευση ο υπουργός Οικονομικών

Στα πολλά νεύρα που έδειξε η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ότι υπάρχουν στο εσωτερικό της Κυβέρνησης και κυρίως μεταξύ του  Μεγάρου Μαξίμου  και του υπουργού Οικονομικών, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή, στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα. 

Τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος στο σχόλιό της:

«Όλοι ρωτάνε τι τρέχει με τον Τσακαλώτο, παρά το γεγονός πως κι εκείνος έβγαλε ανακοίνωση και όλα τα κυβερνητικά στελέχη λένε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.

Ζήτημα παραίτησης κι όλα αυτά που συζητιούνται απο χτες όντως  δεν υπάρχει. Τι υπάρχει:  

Ο  υπουργός είναι σε άλλη γραμμή απο την αμφισημία του πρωθυπουργού που μαδάει τη μαργαρίτα να κλείσει η να μην κλείσει την αξιολόγηση. Ο  κ. Τσακαλώτος θέλει να κλείσει η διαπραγμάτευση και θέλει να την κλείσει γιατι με όποιον συναντιέται  του λέει “καταστρεφόμαστε”.  Χτες οι τραπεζίτες του είπαν “γυρνάμε στο 2015” , την περασμένη εβδομάδα ο ΣΕΒ και οι εξαγωγείς του είπαν “κάντε κάτι, χανόμαστε”».

H Κάτια Μακρή διευκρίνισε  για την στάση του Αλέξη Τσίπρα:

«Ο  πρωθυπουργός όμως που έχει τον τελευταίο λόγο αμφιταλαντεύεται. Κι όσο δεν αποφασίζει αυτό προκαλεί μια κάθετη νευρική κρίση και στην κυβέρνηση , με πολλές και διαφορετικές φωνές. Υπάρχουν στελέχη που του λένε “πήγαινε σε εκλογές , να σώσουμε ό,τι σώζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ποιοι θέλουν εκλογές και ποιοι όχι

Όπως πρόσθεσε η  σχολιάστρια του Star, υπέρ των εκλογών τάσσονται σύμφωνα με πληροφορίες οι:   Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Νίκος Ξυδάκης, Παύλος Πολάκης.

Με τίποτε δεν θέλουν εκλογές οι:   Νίκος Παππάς, Γιώργος Σταθάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Χρήστος Σπίρτζης.

Η Κάτια Μακρή κατέληξε στο σχόλιό της:

«Το θέμα όμως ειναι να αποφασισει ο πρωθυπουργος. Ο  οποίος δεν εχει αλλο χρονο, το πολυ καμια εβδομάδα».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top