Σύσκεψη Μητσοτάκη με δημάρχους των νησιών και Πατούλη για το προσφυγικό

Ενόψει της επίσκεψής του στη Λέσβο την Παρασκευή

Σύσκεψη Μητσοτάκη με δημάρχους των νησιών και Πατούλη για το προσφυγικό

Σύσκεψη με τους δημάρχους των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου για το προσφυγικό - μεταναστευτικό είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης  στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, ενόψει της επίσκεψής του την προσεχή Παρασκευή στη Λέσβο.

 Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης, οι δήμαρχοι της Κω  Γιώργος Κυρίτσης, της Λέρου  Μιχάλης Κόλλιας, της Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος και της Χίου  Μανώλης Βουρνούς. Απουσίαζε ο δήμαρχος Λέσβου,  Σπύρος Γαληνός, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

 Παρόντες ήταν ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας,  Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η αναπληρώτρια Τομεάρχης,  Σοφία Βούλτεψη και οι βουλευτές Δωδεκανήσων  Μάνος Κόνσολας, Λέσβου,  Χαράλαμπος Αθανασίου και Χίου  Νότης Μηταράκης.

 Οι δήμαρχοι αναφέρθηκαν στα πολύ σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά από την αποτυχημένη πολιτική διαχείρισης της Κυβέρνησης στο προσφυγικό – μεταναστευτικό. Ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις και τις προτάσεις τους προκειμένου να δοθεί θετική διέξοδος.

 Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα 5 νησιά του Β.Α. Αιγαίου αποτελούν προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία.

Στο πλαίσιο αυτό, θα αναπτύξει τις συγκεκριμένες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας μαζί με το εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Μυτιλήνη, το απόγευμα της Παρασκευής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top