Γαλάζια… πανστρατιά στον ΕΒΕΑ στην εκδήλωση για την οικονομία παρουσία του Καραμανλή

Η μελέτη αναφέρει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε μια κατάσταση προβληματική με τις λήξεις ομολόγων

Γαλάζια… πανστρατιά στον ΕΒΕΑ στην εκδήλωση για την οικονομία παρουσία του Καραμανλή

Παρουσία πολλών βουλευτών και στελεχών της ΝΔ αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έγινε η παρουσίαση μελέτης που περιλαμβάνεται στην αγγλική έκδοση του Συλλογικού Τόμου «The Greek Political Economy: 2000-2015» («Η ελληνική πολιτική οικονομία: 200-2015») στο ΕΒΕΑ.

Η μελέτη αναφέρει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ το 2004 παρέλαβε μία κατάσταση προβληματική, καθώς η προηγούμενη κυβέρνηση (του Κώστα Σημίτη) είχε μεταθέσει όλες τις λήξεις ομολόγων και τις δόσεις για τα εξοπλιστικά (που είχαν υπογραφεί επί ΠΑΣΟΚ) για το μέλλον.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το think tank «Ρεύμα Σκέψης», το ίδρυμα «Wilfried Martens centre for European Studies» και τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη.

Ο Κώστας Καραμανλής έκατσε στην πρώτη σειρά, ενώ δίπλα του έκατσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Γιώργος Βλάχος, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Νότης Μηταράκης, ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι καθηγητές Σπυρίδων Ρουκανάς, Παντελής Σκλιάς, Παναγιώτης Λιαργκόβας, Γιώργος Χουλιαράκης και Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ συντονιστής είναι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top