Κ.Μακρή: «Η ηθική χρησιμοποιείται κατά το δοκούν ανάλογα αν είναι κανείς κυβέρνηση ή αντιπολίτευση»

Τι σχολίασε η δημοσιογράφος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα σχετικά με την τοποθέτηση της κας Αικατερινάρη στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου στο Υπερταμείο

Την τοποθέτηση της κας Ράνιας Αικατερινάρη, κόρη της πρώην βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Ασημίνας Ξηροτύρη στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου στο Υπερταμείο, σχολίασε η Κάτια Μακρή, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Έχει προκύψει θέμα με την κα Ράνια Αικατερινάρη, η οποία πάει στην «ηλεκτρική» καρέκλα του Υπερταμείου. Στην αρχή ο διορισμός της σχολιάστηκε σκωπτικά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, γιατί είναι κόρη της κας Ξηροτύρη, η οποία όταν ήταν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, η κα Αικατερινάρη ήταν διορισμένη στο ΔΣ της ΔΕΗ. Μετά όταν η κα Ξηροτύρη πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, η κόρη της διορίστηκε ως CΕO στο νέο Υπεταμείο, το οποίο θα αποκρατικοποιήσει τη δημόσια περιουσία» εξήγησε η Κάτια Μακρή και επισήμανε:

«Όμως τις τελευταίες ώρες ανακινείται και κάτι μεγαλύτερο από το καθαρό θέμα του νεποτισμού, για το οποίο κατηγόρησαν την κα Αικατερινάρη τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Λένε ότι από την προηγούμενη θητεία της στη ΔΕΗ έχει εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη, είναι υπόδικη δηλαδή για το θέμα της δανειοδότησης στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τα περίφημα ΓΕΝΟΠ tour, τα ταξίδια δηλαδή που έκαναν τότε οι συνδικαλιστές. Η κυβέρνηση απαντά πως η νέα διευθύνουσα, η οποία έχει πραγματικά ένα αξιοθαύμαστο βιογραφικό δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα γιατί είναι υπόδικη. Δεν έχει καταδικαστεί οπότε και μπορεί να αθωωθεί, άρα είναι η καταλληλότερη γι’ αυτή τη θέση του Υπερταμείου».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος σχολίασε πως «Το επιχείρημα ακούγεται σε όλους μας λογικό, γιατί πράγματι μπορεί να αθωωθεί. Πλην όμως πριν από ενάμιση χρόνο, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδιωξε σε ένα βράδυ την κα Σακελλαρίου από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ακριβώς γιατί ήταν υπόδικη και είχε εμπλοκή με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Και έλεγε τότε μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι μείζον θέμα ηθικής τάξης να φύγει η κα Σακελλαρίου»

«Τώρα ποιο είναι το συμπέρασμα από όλο αυτό; ότι η ηθική είναι ένα πολύ ευρύχωρο πράγμα τελικά και κάθε κόμμα ανάλογα αν είναι στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση, την χρησιμοποιεί και κατά το δοκούν» κατέληξε η Κάτια Μακρή.

ΔΕΙΤΕ επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Άλλος στην αντιπολίτευση, άλλος στην κυβέρνηση - Διόρισε στο Υπερταμείο υπόδικη εκλεκτή του - ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top