Για όλα υπάρχει πρώτη φορά! Ο Νίκος Παππάς φόρεσε γραβάτα - ΦΩΤΟ

Με αφορμή την ορκωμοσία Τραμπ

«Μπουρλότο» θα γίνουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, όταν δουν τις φωτογραφίες του Νίκου Παππά από τις ΗΠΑ! Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος βρίσκεται από την Πέμπτη, στην Ουάσιγκτον, φόρεσε για...  πρώτη φορά γραβάτα και μάλιστα κόκκινη- παρόμοια με αυτές που επιλέγει ο νέος πλανητάρχης!

Όσα... μνημόνια και αν πέρασαν, όσες διαπραγματεύσεις και αν έγιναν με τους τροϊκανούς, ποτέ δεν είχαμε τέτοιο styling! Ακόμη και στην περίφημη μαραθώνια συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα των 17 ωρών στις Βρυξέλλες, όπου ο κύριος Παππάς συνόδευε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κανείς τους δεν φορούσε γραβάτα! 

Για όλα, όπως φαίνεται, υπάρχει μια πρώτη φορά, προκειμένου να... μειωθεί το ελληνικό χρέος! Έτσι ο κύριος Παππάς, θέλοντας προφανώς να δείξει καλό πρόσωπο, και να κερδίσει την εύνοια του Τραμπ, ο οποίος έχει αδυναμία στο καλό ντύσιμο και στις γραβάτες, έκανε την ανατροπή, σκεπτόμενος ότι μπροστά μας έχουμε τις διαπραγματεύσεις με ΕΕ και ΔΝΤ για να κλείσει η 2η αξιολόγηση!

Ντυμένος λοιπόν στην πένα, ο υπουργός πήγε στο δείπνο προς τιμήν των Ελληνοαμερικανικών-μελών της νέας κυβέρνησης, στην Ουάσιγκτον. 

«Η χώρα πάει καλύτερα, αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια», είπε και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να γίνουν πρεσβευτές της Ελλάδας.

Υπογράμμισε πως «είναι κρίσιμο η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να γνωρίζει την αλήθεια για την Ελλάδα. Να γνωρίζει ότι η χώρα μας πάει καλύτερα». 

Σημείωσε ότι «πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να διασφαλίσουμε πως δεν θα επικρατήσουν οι απόψεις συγκεκριμένων ευρωπαϊκών χωρών που δεν θέλουν να αποδεχθούν την ιδέα ότι η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη».

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η χώρα έχει σταθεροποιηθεί, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ξανά και, σε αυτές τις ιστορικές στιγμές, περιμένουμε από την ελληνο-αμερικανική κοινότητα να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top