«Πεποίθηση όλων στη Νέα Δημοκρατία είναι ότι η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία μπορούν να εκπλήξουν ευχάριστα. Μπορούμε με την εργατικότητα, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά μας, να διαψεύσουμε τις δυσοίωνες προβλέψεις, όπως αυτές του κ. Τόμσεν ότι “θα χρειαστούν 21 χρόνια για να μειωθεί η ανεργία στην Ελλάδα στα προ κρίσης επίπεδα”» επισημαίνει η ΝΔ σε ενημερωτικό της σημείωμα, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του στελέχους του ΔΝΤ.     

«Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι πολύ άσχημη. Εάν συνεχιστεί η σημερινή πορεία, η χώρα είναι αδύνατο να απεγκλωβιστεί από τα Μνημόνια και η ελληνικά κοινωνία θα συνεχίσει να στενάζει υπό το βάρος της ανεργίας και της υπεροφορολόγησης. Η Ελλάδα πρέπει, επιτέλους, να αποδεσμευτεί από το λαϊκισμό και τον κρατισμό. Πρέπει να απελευθερώσει τις δημιουργικές της δυνάμεις και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Μόνο, τότε, θα  πάμε μπροστά» προσθέτει η ΝΔ.

Καταλήγει η Πειραιώς στο ενημερωτικό της σημείωμα:  

«Απαιτείται δουλειά καθώς και ένα αποφασιστικό εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων, παραγωγικής ανασυγκρότησης και ενότητας των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας, με επίπονη και διαρκή προσπάθεια.

 Αυτή είναι η ρεαλιστική πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό.  Αυτή είναι η αισιόδοξη προοπτική για όλους τους Έλληνες».

 

Tags: