Σφοδρή αντιπαράθεση Κοντονή με Χρυσή Αυγή στη Βουλή για το «ντου» στο Πέραμα

«Δεν είστε πατριώτες, θαυμάζετε τους ταγμασφαλίτες και τη χούντα» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης

‘Εντονη αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μίχος, κατά την συζήτηση ερώτησης του τελευταίου για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας,  κατά τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο.  

«Είναι ενδιαφέρουσα η στιγμή που γίνεται η συζήτηση,  διότι πριν από λίγες μέρες,  στελέχη της Χρυσής Αυγής  εισέβαλαν σε σχολείο προπηλακίζοντας  και βρίζοντας  καθηγητές..   Πώς αντιλαμβάνεται η Χρυσή Αυγή  τον νόμο; Κατά περίπτωση,  όποτε τους συμφέρει και όπου εκείνοι νομίζουν,  παριστάνουν τους θεματοφύλακες»  τόνισε και υποστήριξε ότι «αν  σεβόσασταν τους νόμους θα το κάνατε στην ολότητά τους».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε για το ίδιο θέμα, ότι παρά την κριτική που της ασκήθηκε η Ελληνική Αστυνομία λειτούργησε αποτελεσματικά: «Ποιος σας είπε ότι για το θέμα που με ρωτάτε τα όργανα δεν έκαναν τη δουλειά τους; Έχουν συλληφθεί 13 άτομα, εκ των οποίων και ένας ανήλικος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα».  

«Δεν  υπήρξε τίποτα αξιόποινο από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά σε αυτό που έγινε» υποστήριξε από την πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής  Αυγής, ο οποίος μάλιστα ισχυρίσθηκε ότι υπήρχαν  «μετακινούμενοι» που δημιούργησαν τα επεισόδια, οι οποίοι πήγαν εκεί «για να δημιουργήσουν ντόρο»! Πρόσθεσε  για το ίδιο θέμα: «Ξέρουμε τα ονόματά τους,  δείτε το βίντεο».

«Τον πατριωτισμό του τον δείχνει ο καθένας όταν κινδυνεύει η πατρίδα. Και δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει και ειδικά από εσάς. Αυτοί που θαυμάζετε είναι αυτοί που έκαναν κακό στην Ελλάδα. Θαυμάζετε τους ταγμασφαλίτες και  την χούντα» απάντησε στον Κ. Μίχο ο Στ. Κοντονής.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top