Βουλή: Επίθεση και από Λοβέρδο στην κυβέρνηση για τον ΔΟΛ και τον Μουλόπουλο

Τον χαρακτήρισε «κομισάριο» - Σκληρή κριτική και από Αμυρά

Επίθεση στην κυβέρνηση  για το ζήτημα του ΔΟΛ εξαπέλυσαν στη Βουλή και οι κυβερνητικοί  εκπρόσωποι  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Α. Λοβέρδος και του Ποταμιού Γ. Αμυράς, όπως έπραξε νωρίτερα  ο κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος της ΝΔ Ν. Δένδιας, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τους ορκωτούς λογιστές  στην ολομέλεια.            

«Ο πρωθυπουργός απάντησε στη Βουλή χθες, στο πλαίσιο του “πουλάμε τρέλα:” “Γιατί; Και ο κ. Καψής μετά από την υπουργία του δεν γύρισε σε μια δουλειά; Ο κ. Μιχελάκης δεν έγινε διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1;”. Αυτό λέμε; Το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να γυρίζει στο επάγγελμά του; Βεβαίως, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γυρίσει στο επάγγελμά του και ο κ. Μουλόπουλος και ο κ. Αμυράς και όλοι μας, όσοι έχουμε εργασία, όσοι έχουμε επαγγέλματα. Γιατί υπάρχουν εδώ και ανεπάγγελτοι. Όμως όσοι έχουμε επαγγέλματα, όταν ο λαός μάς αποδοκιμάσει, θα γυρίσουμε στα επαγγέλματά μας», σχολίασε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Εδώ δεν πρόκειται περί αυτού. Εδώ πρόκειται περί τοποθετήσεως κομισαρίου. Εδώ τοποθετήθηκε κομισάριος, διότι ο κ. Μουλόπουλος δεν επέστρεψε ως δημοσιογράφος στον ΔΟΛ. Νομίζω ότι είναι συνταξιούχος. Ως τι επέστρεψε; Ως δημοσιογράφος απλός για να γράφει; Ως ειδικός επί της διαρρύθμισης «”κόκκινων δανείων”, δηλαδή θα πάει στις τράπεζες και θα ανοίξουν οι πόρτες διότι ξέρει τα θέματα; Ή ως τοποτηρητής μιας πολιτικής συμφωνίας στο πλαίσιο της οποίας απελύθη και ο Δημήτρης Μητρόπουλος την Κυριακή και εμφανίστηκε ως παραίτηση; Ως τι έχει πάει εκεί;».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέκρινε και την αναφορά του πρωθυπουργού στον  Θέμο  Αναστασιάδη, κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.  

Αμυράς: «Στρατηγικός αχυράνθρωπος ο κ. Μουλόπουλος» 

Από την πλευρά του ο Γ. Αμυράς ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Μουλόπουλος δεν τοποθετήθηκε στα ηνία του ΔΟΛ ως στρατηγικός επενδυτής. Έχει χρήματα ο κ. Μουλόπουλος; Δεν τα έχει. Νομίζω ότι εκτελεί χρέη στρατηγικού αχυρανθρώπου».  Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο κ. Μουλόπουλος «είναι φυτευτός από την κυβέρνηση και εκείνους που θέλουν να ποδηγετήσουν τον Τύπο».

 «Όσοι νομίζουν ότι με έναν στρατηγικό αχυράνθρωπο, φυτεμένο σε ένα συγκρότημα της χώρας, θα κάνουν δουλειά, είναι βαθιά νυχτωμένοι», ανέφερε για το ίδιο ζήτημα ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top