Μουζάλας με αφορμή τα επεισόδια στο Πέραμα: Δεν θα περάσουν οι θρασύδειλοι τραμπουκισμοί

«Κανείς δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι είχε έλλειψη ενημέρωσης κι αυτό να το χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για ρατσιστικές συμπεριφορές»

Μουζάλας με αφορμή τα επεισόδια στο Πέραμα: Δεν θα περάσουν οι θρασύδειλοι τραμπουκισμοί

«Οι θρασύδειλοι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν, όπως δεν πέρασαν κι όσες φορές επιχειρήθηκαν στο παρελθόν» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Γιάννης Μουζάλας με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου με πρωταγωνιστές τη Χρυσή Αυγή.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής πρέπει «να θεωρείται δεδομένο ότι τα παιδιά των προσφύγων θα πάνε σχολείο», ενώ παράλληλα τονίζει πως ότι σε κάθε ανάλογη ενέργεια επιβάλλεται να παρεμβαίνει ο εισαγγελέας.

Το υπουργείο διαβεβαιώνει με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι όλα τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο ελεγμένα υγειονομικά και ξεκαθαρίζει: «Κανείς δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι είχε έλλειψη ενημέρωσης κι αυτό να το χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για ρατσιστικές συμπεριφορές».

Τέλος, το υπουργείο χαιρετίζει την συμπεριφορά εκπαιδευτικών, γονέων και παιδιών, που «εν τέλει υποδέxονται τα παιδιά των προσφύγων στα σχολεία με Ευθύνη, Αλληλεγγύη και Αγάπη».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top