Μητσοτάκης σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Κατέβασε τον τόνο της φωνής σου! Αυτά, όχι εδώ!

Ενοχλημένος ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε νόημα στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη να κάτσει κάτω

Την παρέμβαση του Νίκου Βούτση αλλά και την αυστηρή παρατήρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε η κίνηση του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη να αρχίσει να φωνάζει την ώρα της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ στο βήμα της Βουλής.

Όλα ξεκίνησαν μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ: «Μου έκανε εντύπωση και αισθάνθηκα κύριε Τσίπρα ένα συναισθηματικό σκίρτημα όταν μιλήσατε με τρεμάμενη φωνή για τους εργαζόμενους στο ΔΟΛ. Τους εργαζομένους στα κανάλια όταν τα κλείνατε δεν τους σκεφτήκατε! Τότε δεν είδα το ίδιο συναισθηματικό ενδιαφέρον!».

Εκείνη την ώρα διέκοψε τον κ. Μητσοτάκη και άρχισε να φωνάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, με τον κ. Βούτση να του ζητά να σταματήσει.

Μετά από λίγο, ο πρόεδρος της ΝΔ ενοχλημένος είπε προς τον κ. Τριανταφυλλίδη κάνοντας νόημα με το χέρι του να κάτσει κάτω: «Κατέβασε τον τόνο της φωνής σου…. Κατέβασε τον τόνο της φωνής σου! Αυτά αλλού, όχι εδώ!».

«Δεν έχετε το λόγο!» είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Βούτσης, με τον κ. Μητσοτάκη να συνεχίζει την τοποθέτησή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top