Σβίγκου: Καθαρά προσωπική η επιλογή Μουλόπουλου να πάει στον ΔΟΛ!

«Αξίζει ένα Όσκαρ γραφικότητας σε όσους κάνουν λόγο για διαπλοκή» υποστήριξε

Σβίγκου:  Καθαρά προσωπική η επιλογή Μουλόπουλου να πάει στον ΔΟΛ!

Η επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου να πάει στον ΔΟΛ, ήταν καθαρά προσωπική και δεν υπαγορεύτηκε από καμιά κομματική ή κυβερνητική ντιρεκτίβα, υποστήριξε σε συνέντευξή της στο ραδιοσταθμό «105,5 στο Κόκκινο», η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Όπως πρόσθεσε ότι «αξίζει ένα Όσκαρ γραφικότητας σε όσους κάνουν λόγο για διαπλοκή, ενώ είναι εκείνοι που μεθόδευσαν με συστηματικό τρόπο τον σχηματισμό του τριγώνου διαπλοκής».

«Ο Βασίλης Μουλόπουλος, εκτός από αριστερός, έχει και μια πολύχρονη καριέρα στον ΔΟΛ, έχει διατελέσει επί χρόνια διευθυντικό του στέλεχος και ο ίδιος δήλωσε χτες, ότι ήταν αυτή ακριβώς η ιδιότητά του που τον παρακίνησε να αποδεχθεί την πρόταση, συμμεριζόμενος την αγωνία των παλιών του συναδέλφων» ισχυρίσθηκε επίσης η κ. Σβίγκου και χαρακτήρισε «αυτονόητο ότι τα προβλήματα του ΔΟΛ πρέπει να επιλυθούν σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος».

«Το ότι ήταν μια καθαρά προσωπική επιλογή αυτή του Βασίλη Μουλόπουλου, το ότι δεν υπαγορεύτηκε από καμία κομματική ή κυβερνητική ντιρεκτίβα, είναι επίσης αυτονόητο», συμπλήρωσε,  ενώ  άσκησε κριτική και στα κόμματα της αντιπολίτευσης:  

«Αυτό που δεν είναι αυτονόητο, είναι οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που όλο το προηγούμενο διάστημα κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με δική του ευθύνη -και όχι με ευθύνη της ιδιοκτησίας του Μέσου- κλείνει μια ιστορική εφημερίδα και σήμερα μιλούν για παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκρότημα. Υποκριτικά βέβαια ξεχνούν, ότι ο κ. Καψής ήταν υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Μιχελάκης υπουργός Εσωτερικών και μετά διευθυντικό στέλεχος στον ΑΝΤ1 κ.α.».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top