Γέφυρες από το Ποτάμι σε Διαμαντοπούλου - Ραγκούση - Φλωρίδη

«Είμαστε σε επαφή» δήλωσε o Σταύρος Θεοδωράκης

Ανοιχτό  άφησε το ενδεχόμενο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για συνεργασία με την πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου – Ραγκούση – Φλωρίδη.

 «Είμαστε σε επαφή. Και τους ωθήσαμε να επιμείνουν. Δεν είναι ώρα για αποστρατείες. Και οι τρεις τους, έχουν τολμήσει να διαφοροποιηθούν από τον λαϊκισμό και τον παλαιοκομματισμό» δήλωσε σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr ο κ. Θοεδωράκης, ενώ  αναφέρθηκε και στην ανάγκη να προστεθούν νέες δυνάμεις στο εγχείρημα.

Σχετικά με τη δημιουργία ενός νέου μεγάλου ενωμένου Κινήματος στο Κέντρο,  ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι η πρόταση του Ποταμιού παραμένει στο τραπέζι και παράλληλα συμπλήρωσε: «Η κρίση απαιτεί συνεργασίες, όμως η κυρία Γεννηματά θα πρέπει να απαντήσει πως είναι δυνατόν να θέλει να συνεργασθεί με ένα κόμμα και ταυτοχρόνως να καλεί τους βουλευτές του να το εγκαταλείψουν».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού πρόσθεσε για την την υπόθεση του Ιλχάν Αχμέτ: «Είναι η πρώτη φορά που ένας βουλευτής φεύγει το πρωί από το κόμμα του και το μεσημέρι καλείται από την αρχηγό ενός άλλου κόμματος να προσχωρήσει στην κοινοβουλευτική του ομάδα».  

Αναφερόμενος στην κοινοβουλευτική δύναμη του Ποταμιού, όπως έχει διαμορφωθεί στην παρούσα στιγμή, τόνισε: «Όπως μου είπε ένας αγρότης το πρωί στην Εύβοια, “Σημασία έχει το σακί να έχει γερά καρύδια κι ας είναι λίγα”».

Τέλος, αναφερόμενος στο Κυπριακό τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι τρικλοποδιές στον Πρόεδρο ΑναστασιάδηΜας φτάνει ο Ερντογάν, δεν θέλουμε και άλλους σαμποτέρ» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ρεπορτάζ του  κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για όλες τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top