Το παρασκήνιο με την δήθεν «διαφωνία» Αναστασιάδη-Κοτζιά

Τι αποκάλυψε ο Μιχάλης Ιγνατίου στο δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα

Το παρασκήνιο με μια «διαφωνία»  που δεν…  υπήρξε, ανάμεσα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο  Αναστασιάδη και τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά (o oποίος διέψευσε και σήμερα τα σχετικά δημοσιεύματα) αποκάλυψε ο Μιχάλης Ιγνατίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.   

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι  σε συνομιλία που είχε με τον Κύπριο πρόεδρο, ο Ν. Αναστασιάδης διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε διαφωνία  με τον  ΥΠΕΞ της Ελλάδας για τους χειρισμούς στη Γενεύη.  

Όπως διευκρίνισε, το θέμα δημιουργήθηκε όταν στο Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου  δυο πολιτικοί αρχηγοί εξέφρασαν την αντίθεσή τους στους χειρισμούς Κοτζιά, αλλά ο κ.  Αναστασιάδης τους «έκοψε» και ζήτησε να υπάρχει συμφωνία για τα εθνικά  δίκαια.   Όπως πρόσθεσε μάλιστα ο Μ. Ιγνατίου, την επόμενη ημέρα ο κ. Κοτζιάς επικοινώνησε με τους δύο αρχηγούς  και διαμαρτυρήθηκε.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος επισήμανε ότι αρκετοί αναλίσκονται σε Ελλάδα και Κύπρο σε διαδόσεις , αλλά το πραγματικό  θέμα είναι ότι «ο Ερντογάν δεν δίνει τίποτα και η Τουρκία δεν αλλάζει το παραμικρό από τις θέσεις της».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μ. Ιγνατίου «θα είναι τρελός όποιος από την Ελλάδα ή τη Κύπρο δεχθεί αυτούς τους όρους», παρότι  στοχοποιήθηκε ο κ. Κοτζιάς.  

Η Μάρα Ζαχαρέα σχολίασε για το ζήτημα ότι πρέπει να  απομακρυνθεί ο Ελληνισμός από τον κακό του εαυτό «και να είμαστε ενωμένοι, σε ένα κοινό μέτωπο, τα κόμματα της Ελλάδας και της Κύπρου», απέναντι σε έναν  Ερντογάν ο οποίος ζητά συνεχώς αφορμές…  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top