«Υπάρχει ένα σαφές δεδομένο, το οποίο λέει ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει. Εμείς δεν στρέφουμε τη συμφωνία προς άλλη κατεύθυνση» είπε ο Παναγιώτης Ρήγας.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Real FM, είπε πως «θεωρούμε ότι η αξιολόγηση μπορεί να ολοκληρωθεί και θα ολοκληρωθεί».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος για μία ακόμη φορά σήμερα αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο κ. Ρήγας δήλωσε ότι κάποιοι από τους δανειστές παίζουν με τη φωτιά: «Και εντός της Ελλάδας, η ΝΔ δεν έχει πάρει θέση μέχρι σήμερα στα επικίνδυνα που ζητούν κάποιοι από ακραίους παράγοντες. Δεν ενδιαφέρονται εάν πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, για την ελληνική κοινωνία και για την καταστροφή της οικονομίας με αυτή την τυχοδιωκτική πολιτική».

Μάλιστα, ο κ. Ρήγας έκανε λόγο για μπρα ντε φερ του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με Ταμείο και πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ δεν το βάλαμε εμείς, μπήκε με τις ευχές του κ. Σόιμπλε και της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα είναι να αντιληφθούν όλοι ότι δεν μπορούν να παρθούν άλλα μέτρα».

 

Tags: