ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ συνάντηση Μουζάλα και Δημάρχου Λέσβου! Οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι το λιμάνι

Το ποτήρι ξεχείλισε με αρματαγωγό «Λέσβος»

Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση του Γιάννη Μουζάλα και του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, οι οποίοι  κλείστηκαν μόνοι τους μέσα στο Δημαρχείο για περίπου δύο ώρες και προσπάθησαν να βρουν μία γέφυρα επικοινωνίας στις διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους το τελευταίο διήμερο, με θέμα το προσφυγικό.

Η συζήτηση των δύο πολιτικών ανδρών έγινε σε τεταμένο κλίμα και μάλιστα σε κάποια σημεία οι φωνές του Δημάρχου ακούγονταν στους διαδρόμους αλλά και μέχρι το λιμάνι, όπως χαρακτηριστικά μετέδωσε στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR, o Γιάννης Σινάνης από το lesvosnews.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Δήμαρχος Λέσβου άνοιξε την πόρτα του γραφείου του βγαίνοντας έξω φανερά εκνευρισμένος. «Κάνετε στον τόπο μου συνεχώς ενέργειες για το μεταναστευτικό, χωρίς καν να με ενημερώνετε. Τα μαθαίνω εκ των υστέρων από τα ΜΜΕ» ακούστηκε να λέει.

Το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο ερχομός του αρματαγωγού «Λέσβος» στο λιμάνι της Μυτιλήνης και οι τουαλέτες που τοποθετήθηκαν στη βιτρίνα της πόλης.

Ακολούθησε η επιστολή – καταπέλτης του Δημάρχου Λέσβου προς τον Γιάννη Μουζάλα και η άμεση απάντηση του Υπουργού, που έφερε το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Σπύρος Γαληνός ζήτησε μεταξύ άλλων την άμεση απομάκρυνση του αρματαγωγού από το επιβατικό λιμάνι της Μυτιλήνης και ο Γιάννης Μουζάλας του υποσχέθηκε ότι θα το μεταφέρει.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top