Γεννηματά: «Ναι στην στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι στην παλινόρθωση της δεξιάς»

«Κρίσιμο το διάστημα που ακολουθεί

«Το τρίπτυχο αυτόνομη πορεία, διακριτός ρόλος και προοδευτικός λόγος θα ορίσει το δρόμο του ΠΑΣΟΚ», είπε η Φ. Γεννηματά, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Όπως τόνισε, το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για την ενότητα της κεντροαριστεράς, ενώ πρόσθεσε «πως το ΠΑΣΟΚ ξανά ενωμένο είναι πλέον δυνατό και μπορεί μέσα από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να έχει ρόλο καταλύτη».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι κεντρική στόχευση είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι η παλινόρθωση της Δεξιάς.

«Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η λίγη ακόμα παραμονή της στην εξουσία. Η παράταξή μας θα αντισταθεί. Δείχνοντας με προτάσεις και πρωτοβουλίες μας πως υπάρχει δρόμος εξόδου από την κρίση και αυτός λέγεται νέα εθνική αυτοπεποίθηση. Αυτόνομη πορεία, διακριτός ρόλος, προοδευτικός λόγος είναι η γραμμή μας. Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει αλλάξει. Η σκιώδης κυβέρνηση που έφτιαξε δείχνει πως η σκιά της δεξιάς συνεχίζει  να πέφτει βαριά. Δεν έχουν καμία πρόταση για συντάξεις, κοινωνική πρόνοια. Επιστρέφουν στην εποχή των Ζαππείων. Ναι στη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι στην παλινόρθωση της δεξιάς», είπε η κυρία Γεννηματά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top