Αγρότες «τα έψαλαν» στον Τσιρώνη! «Κάνεις πολιτική για τον Σόιμπλε και τα μνημόνια»

Τι συνέβη κατά τη συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Αίγιο με αγροτικούς φορείς

Αγρότες «τα έψαλαν» στον Τσιρώνη! «Κάνεις πολιτική για τον Σόιμπλε και τα μνημόνια»

Με φωνές και διαμαρτυρίες για την πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση, υποδέχτηκαν οι αγρότες τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Αίγιο.

Αρχικά, ο αναπληρωτής Υπουργός συναντήθηκε αρχικά με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Θ. Παναγόπουλο και τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τους αγροτικούς συλλόγους και συνεταιρισμούς της περιοχής.

Τοποθετήθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συνεταιριστικών οργανώσεων για τις ζημιές που υπέστησαν από την κακοκαιρία των περασμένων ημερών, με τον κ. Τσιρώνη να καταγράφει όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.

Όμως οι στιγμές έντασης δεν έλειψαν με τους συνδικαλιστές να αρχίζουν να φωνάζουν: «Κάνεις πολιτική για τον Σόιμπλε και τα μνημόνια».

Από την πλευρά του ο κ.Τσιρώνης ανέφερε πως «αυτή η κυβέρνηση κατόρθωσε το 85% των αγροτών να πληρώσουν λιγότερες εισφορές».

Σήμερα το βράδυ, ο αναπληρωτής υπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Τριταία για θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής, παρουσία του Δημάρχου Ερύμανθου, Θανάση Καρπή, ενώ κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με μέλη των τοπικών κινήσεων των Οικολόγων Πρασίνων και του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top