Ξυδάκης: «Μερικές φορές είναι λύση οι εκλογές»- ΞΑΝΑΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ τα σενάρια!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Κι εκεί που για λίγο είχαν κοπάσει τα σενάρια των εκλογών, με τον Πρωθυπουργό και στελέχη της κυβέρνησης να διαμηνύουν ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019, σήμερα ξαναφούντωσανδια στόματος του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ, ερωτήθηκε αν τα αγκάθια της διαπραγμάτευσης οδηγήσουν σε αδιέξοδο, αν είναι μια πολιτική κίνηση οι εκλογές για αποσυμπίεση. Ο ίδιος δεν το αρνήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω. Μερικές φορές είναι λύση οι εκλογές. Στη Δημοκρατία πάντα το ανακάτεμα της  τράπουλας και κυρίως η επανέκφραση της βούλησης του λαού είναι κάποια λύση».

«Από την άλλη μεριά» πρόσθεσε «έχουμε κάνει τόσες πολλές εκλογές από το 2009, έχει εξουθενωθεί το πολιτικό σύστημα και έχουμε κι έναν λαό ο οποίος συχνά αισθάνεται διαψευσμένος και προδομένος. Και υπάρχει και μία κόπωση πνευματική, διανοητική».

Το ίδιο επανέλαβε ο Nίκος Ξυδάκης και νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στον Real FM. Ο κοινοβουλετικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών σε περίπτωση αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Δεν το γνωρίζω αυτό, είναι όλα ανοικτά. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε τις εξελίξεις».

ΔΕΙΤΕ επίσης: Ξαναβγαίνει από το ράφι το σενάριο «κάλπες»;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top