Επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου για ολιγωρία: «Έχουμε μία κυβέρνηση που κλώθει τον αργαλειό και δεν προχωράει στις αποφάσεις και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα».

Ο ίδιος, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πιστεύει στη δραχμή λέγοντας: «Πώς να γίνει αυτό όταν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στη δραχμή και όχι στο ευρώ; Το 80% και πάνω των οπαδών του πιστεύει στη δραχμή. Μου λένε, και δεν πάμε να φύγουμε, κουραστήκαμε από το ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κατάκοποι. Υπάρχει μία έλξη ανάμεσα στην ακροδεξιά και τον ΣΥΡΙΖΑ, εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζουν, αν δείτε, ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη. Αν πίστευαν στην Ευρώπη και το ευρώ τι θα έπρεπε να λένε;».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι «έχει κάνει αλλαγή και έχει ωριμάσει» και πρόσθεσε: «Είναι πιο ώριμος, πολεμάει ο Τσίπρας, χωρίς το κόμμα, χωρίς προορισμό, αλλά δεν μου έχει πει ότι η δραχμή είναι λύση. Είναι ώριμος, αλλά οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Με τι κόμμα, επομένως, θα πάει να κάνει όλα αυτά που υπόσχεται, αν αυτοί λένε, "να πάει στο διάολο η Ευρώπη και να πάμε στη δραχμή"».

 

Tags: