Βαρβιτσιώτης: Με ευθύνη Μουζάλα «αποθήκη ψυχών» ο χώρος του αεροδρομίου Ελληνικού

Επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί

Βαρβιτσιώτης: Με ευθύνη Μουζάλα «αποθήκη ψυχών» ο χώρος του αεροδρομίου Ελληνικού

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μουζάλα, για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας  Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι  «οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων της Αττικής, βιώνουν εδώ και 15 μήνες, τα καταστροφικά αποτελέσματα από την ολέθρια πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο προσφυγικό - μεταναστευτικό», ενώ επικαλέσθηκε τις καταγγελίες του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου και  κατηγόρησε  «τον πρωθυπουργό των αυταπατών» και «την κυβέρνηση των ιδεοληψιών», πως έχουν μετατρέψει το Ελληνικό σε «Ειδομένη» της Αττικής.

Ο τομεάρχης της ΝΔ έκανε λόγο για μία «άναρχη «αποθήκη ψυχών που λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό, χωρίς βοήθεια στους όμορους δήμους, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς μέριμνα για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, τόσο των περιοίκων όσο και των μεταναστών» και καλεί τον κ. Μουζάλα να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Οι δημόσιες ομολογίες του για την πλήρη αποτυχία του να ανταποκριθεί στα όσα υπόσχεται, είναι κάτι που πλέον το έχουν αντιληφθεί όλοι οι Έλληνες. Γι' αυτό, ας σταματήσει τους δημόσιους “κλαυθμούς και οδυρμούς” στα κανάλια και ας αναλάβει, επιτέλους, δράση» τονίζει ο κ. Βαρβιτσιώτης, ζητώντας την άμεση εκκένωση του πρώην αεροδρομίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top